En el primer cas, de la revista Vogue dirigia a l'àmbit femení, apareixen els colors en una gamma d'ocres, castanys i daurats. En canvi, en el segon cas, analitzem la revista Esquire, una revista masculina, on utilitza la gamma B/N incloent també l'escala de grisos.
Però en els dos exemples la forma és rectangular, i la capçalera té una grandària superior a la resta.
En el cas1(Vogue) utilitza una composició bàsica; capçalera a la part superior, sota d'aquest el títol/substítol, i desprès a la part esquerra els diferents articles i a la dreta l'imatge.
D'altra banda, el cas2 (Esquire) aprofita la mateixa imatge, per fer una composició diferent, més minimalista però a l'hora original. A la part superior trobem la capçalera, sota d'aquesta i en el centre els articles però amb una forma semicircular que encaixa perfectament amb l'imatge.
Pel que fa a la llum, en el cas1 està dirigida desde la part inferior esquera, i en el cas2 des de la part superior, en els dos casos es pots saber per la utilització de colors més foscos o bé, més clars per recrear aquest efecte.
En el ritme, trobem més equilibri i harmonia en el cas2, la revista Esquire, ja què és més ordenat i amb les idees ben clares, en canvi, en el cas1 trobem tot molt ple, podríem parlar doncs de horrorbaqüi.
I per acabar, el recorregut visual és diferent;
- cas1--> La vista guia al títol que és el primer element de major pes i grandària, desprès a la imatge. Per després recórrer els altres textos passant de nou per la fotografia.
- cas2-->La vista guia a la fotografia què és el primer element de major pes i grandària, desprès cap el títol. Per després recórrer els altres textos que estan sobre de la imatge